GKV A1 – ALO A2

Een uitwedstrijd in sporthal Overbosch. De gehele A2 is gezamenlijk komen fietsen. Coach heeft helaas zelf een wedstrijd. Marcel is de invallende coach (en woont toevallig dichtbij). En natuurlijk is er geen scheids. Gelukkig wil de scheids van de vorige wedstrijd de wedstrijd wel fluiten. ALO staat onderaan met één gelijk spel. GKV ergens in de middenmoot. Opvallend dat er een paar grote tegenstanders tussen zitten. We beginnen.

GKV weet het fysiek goed vast te zetten. ALO is zoekende. Echter beide partijen hebben kansen genoeg. ALO mist ze echter allemaal. GKV schiet met scherp. Helaas voor ALO gaat de stand de verkeerde kant op. GKV scoort 1-0, 2-0, 3-0, 4-0, 5-0 en 6-0. Niet dat het verschil in de teams zo groot is, maar GKV schiet gewoon 1 op 2. Gelukkig blijft de A2 toch zijn spel spelen en geeft de moed niet op. Na vele kansen missen is daar een vrije bal. De vorige ging mis, maar tijd voor verbetering. Tom staat met de bal. David in de aangeef. De fluit gaat, de bal gaat snel naar David, Tom doet een stap de goede kant op  zodat zijn tegenstander verder weg is, krijgt de bal en scoort. Pffff, de nul is van het scorebord af (6-1). Helaas blijft GKV goede schoten afleveren en maakt ook de 7-1 en 8-1. Dan is het rust. Even alle neuzen dezelfde kant op zetten.

Na rust mag ALO beginnen met de bal. En we starten scherp. Zijn nog feller als de eerste helft. We geven druk en GKV maakt veel plaatsfouten. Maar ook ALO weet wat scoren is. Eerst een schot van Sven daarna een van Tom. Beiden raken doel. En ineens is het 8-3. GKV blijft tegengas geven en maakt snel daarna de 9-3. We geven  niet op. We gaan ervoor en werken hard. Aisha weet een mooie doorloop te scoren. Vlak erna een schot van Tim. Weer 2 doelpunten van ALO. (9-5). Het gaat goed. Het gat is groot maar toch gaan we door met het goede spel. Helaas weet GKV het gat te vergroten met 2 tegendoelpunten (11-5). Na wat rommelige schoten krijgt Sven de bal kort bij de paal en scoort de 11-6. GKV maakt de eindscore 12-6. Toch was GKV niet 2x zo sterk. Sterker nog. De 2e helft werd gewonnen door ALO met 4-5. Helaas voor ALO tellen beiden helften maar toch goed teruggekomen. Toch kunnen we tevreden terug kijken op een goede wedstrijd die meer verdiend had. De A2 is nog lekker gaan eten. Maar daarover vertellen ze u vast zelf wel hoe leuk, lekker en gezellig het was.

TOPPER HOU VOL, scoor iets meer en jullie winnen de volgende wedstrijd vast.