Van de redactie

Was het een meesterzet van Rob, dat ALO 1 afgelopen zondag de tegenstander, Swift, volledig uit de wedstrijd hield of een sterk staaltje eenoog en koning. Hoe dan ook, ALO zette de sterk geachte Amsterdammers compleet vast en liet hen niet in de dubbele cijfers komen. Het was alleen jammer dat ALO zelf ook een beetje vleugellam was, waardoor het toch de hele wedstrijd billenknijpen bleef. Het uitstekende resultaat, 2 punten en 3 punten voor op de nummer twee, maakte veel goed. Op naar het kampioenschap…
ALO 2 had daarvoor één helft laten zien prima mee te kunnen in de tweede klasse en Swift mocht de handen dicht knijpen met een 8-8 ruststand. Dat rust roest, bleek in ieder geval voor ALO, want daarna werd er een kleine 20 minuten niet meer gescoord door ons 2e, waar Swift wel makkelijk de mand vond en uiteindelijk uitliep naar een (te) dikke overwinning (12-21). Jammer, volgende wedstrijden liggen er, met de vorm van deze 1e helft, zeker punten te wachten.

Verder werd er zaterdag door de jeugd buitengewoon veel gewonnen, met een speciale vermelding voor ALO A1, dat eigenlijk net als het 1e de tegenstander (ongeslagen koploper Meervogels) in Zoetermeer zijn wil oplegde, maar naliet afstand te nemen, waardoor het tot het eind toe onnodig spannend bleef maar wel knap aan het langste eind trok: 8-9.

Komend weekend weinig wedstrijden i.v.m. de zaalfinale tussen TOP en het verrassende Fortuna, dat PKC wist uit te schakelen. Alleen op zondag drie (uit)wedstrijden, van ALO 2, 4 en 5, allemaal rond enen en elders dus.