Avanti A5 – ALO A3

Een late wedstrijd op een zonnige en zeer warme dag. Mark als coach helaas zelf afwezig (moest zelf de wei in) en Marcel als super invalcoach opgetrommeld. Verder Aisha afwezig. Trevor en Julius beiden een helft in het veld als invallers. Winnen zou moeten kunnen was de invalcoach wijs gemaakt. De wedstrijd begint slecht.

We staan net niet scherp genoeg en Avanti begint dus goed. Een 3-0 voorsprong voor Avanti is hiervan het gevolg. Inmiddels zijn we wakker, en staan op scherp. Emilia schiet gelukkig het eerste doelpunt voor ALO in de korf (3-1), Maar Avanti maakt helaas 2 doelpunten. Nu zijn we echt wakker 5-1 achter is te veel. Gas erop. David schiet, mis, maar gaat gelijk voor de doorloop welke een 5-2 op het bord zet. Emilia is geïnspireerd geraakt en schiet ook raak (5-3). Dan weer Avanti en dan is Tim warm. Na wat te korte schoten schiet hij er een in (6-4). We weten het even niet dicht te houden en Tim staat door de stand weer in de aanval (8-4). Weer een schot van Tim, raak. Nog een schot van Tim, raak (8-6). Weer scoort Avanti (9-6). Gelukkig heeft Sven ook opgelet en volgt het voorbeeld van Tim en scoort ook met een schot. Gevolgd door een doelpunt van Tim (9-8). Nog een doelpunt van Avanti en de ruststand is 10-8. Rust even wat drinken, koppies weer de zelfde kant op. En weer gaan.

De 2e helft scoort Avanti gelijk weer (11-8). En nu is het klaar. ALO heeft nu alle trucjes door en lossen het ook op. Dan is het ALO-time. Schot van Sven, raak. Schot van Marleen (vader Edwin roept nog naar Marcel: “Dat is mijn dochter”), raak. Nog een schot van Marleen, raak. En de 11-11 staat op het bord. Eindelijk weer bij. Avanti scoort dan nog een keer. En weer gas erop bij ALO. Doorloopje van Emilia, raak. Schot Julius, (natuurlijk) raak. Schot Julius, raak. 12-14 voor. Avanti krijgt nu ook nog kansen en maakt weer gelijk (14-14). Spannend. Nog een schot van Julius, weer raak. 14-15 voor. Nu uitspelen. Schot Avanti, mis. Schot ALO mis. Doorloopje hier, schotje daar. Maar niets gaat er meer in. GEWONNEN! Super gaaf. Overigens was in de kleedkamer al bepaald dat we gingen winnen (moest alleen nog de daad bij het woord voegen). Super hard gewerkt. Trevor en Julius bedankt voor het invallen.