Verslag B2 op toernooi HKV/Ons Eibernest

Een nieuw seizoen. En voor het eerst als B-team. Vorig jaar nog in de C2 met 6 dames en 3 heren. Nu slechts 7 in het team. Hopend op nog een heer die ons kan komen aanvullen. Maar goed, voorlopig met 7 de competitie in. Eerst oefenen bij Eibernest. Annabel, Chelsey, Julia, Danique, Cas, Joris en Mike vormen het team. Een heerlijk zonnetje maakt dat het een mooie dag gaat worden. We spelen 4 wedstrijden van 20 minuten. De dag zal vele invallers kennen om dit wereldteam compleet te maken. We zitten in de poule met KVS en HKV Ons Eibernest.

De eerste wedstrijd mag Dania ons versterken. Is altijd weer onwennig na zo’n lange vakantie. Maar na een week hard trainen hebben we er zin in. De teams zijn gelijkwaardig. Sommige kinderen zijn net iets beter, sommige net iets minder. Het allereerste doelpunt van het seizoen komt op naam van Mike met een afstandsschot. We staan lekker voor. Heerlijk gevoel weer. We spelen verder. Julia komt ervoor, en krijgt de de bal. Dania geeft gas, en ze is langs haar dame, krijgt van Julia de bal en maakt de doorloop mooi af. Dan de wissel. Dania naar een ander veld waar de C1 speelt, en Philine snel naar ons veld. Nog  best een afstand trouwens. In de 2e tien minuten weten wij vele kansen (net) niet te benutten en komt Eibernest terug en wint met 2-3.

De 2e wedstrijd tegen KVS. Ditmaal met invaller Pim (B1) als 8e persoon. Weer gaan we voor de overwinning. We zijn iets beter als KVS. We komen ook voor. En staan met 1-0 voor. Het mooie schot is overigens van Joris. Het 2e schot dat doel raakt, is van Annabel. Ook deze wedstrijd staat Julia weer in de aangeef. Ditmaal is Pim degene die de doorloop mag scoren. En dat doet ie ook. Hierna weet KVS ook een maal doel te vinden waardoor de eindstand op 3-1 komt.

De 3e wedstrijd is de “return”-wedstrijd tegen Eibernest. Ditmaal met Jesse en Trevor die beiden een halve mee doen. Een spannende wedstrijd. Want winnen betekent kans houden op de eindoverwinning. Ook deze wedstrijd beginnen we met de 1-0. Ditmaal door een doorloop van Jesse W. met aangeef van Chelsey. Ditmaal worden we bijgehaald door Eibernest en wordt het snel 1-1. Maar weer mogen we voor komen. Ditmaal een ver schot van Cas die doel raakt en de 2-1 maakt. Het gelijkwaardige Eibernest weet echter 2x te scoren 2-2 en 2-3. Ook Mike pakt zijn doelpuntje mee door een doorloop te scoren met aangeef van Chelsey. Dit is ook de eindscore. Jesse W is in het 2e deel van de wedstrijd gewisseld voor Trevor. Welke natuurlijk ook zijn steentje bij droeg. Inmiddels alles gehad op het toernooi. Verloren, gelijk en gewonnen. Eibernest verloor overigens de eerste wedstrijd tegen KVS. Betekent dat we na 3 wedstrijden op een gedeelde eerste plek staan.

De 4e wedstijd. Hier Julius de eerste helft en Trevor de 2e helft. Ook de 4e wedstrijd begint ALO met de score. De 1-0 van Joris zorgt hiervoor. Het was een mooie doorloop met aangeef van Annabel. De 2e doorloop komt van Cas met aangeef vanuit de ruimte door Annabel. Hierdoor staan we met 2-0 voor. De eindstand wordt 2-1. Alles hangt dus af van de laatste wedstrijd KVS-Eibernest. Deze wedstrijd is er niet een die het predicaat “wedstrijd” verdient. Zowel KVS als Eibernest staan niet hun beste wedstrijd te spelen.Erg lacherig staan ze in het veld. Hierdoor maakt Eibernest 6 doelpunten.

In de poule eindigt KVS als laatste, en ALO / HKV/OE op een gedeeld eerste plaats. Dan geldt het doelsaldo. Hierdoor is HKV/OE de winnaar in onze poule. Toch kunnen we terugkijken op een leuk en goed toernooi. Het toernooi was goed georganiseerd. En de gratis ijsjes waren heerlijk.

Ook moeten we alle invallers bedanken voor het compleet maken van de B2. PIM (B1) DANIA (C1), PHILINE (C1), JESSE W (C1), TREVOR (C1) en JULIUS (C1), BEDANKT VOOR HET INVALLEN!!!!!