HKV OE B3 – ALO B2

Na winnend het veldseizoen te hebben afgesloten en een weekje rust mogen we weer aan de bak. Ditmaal een oefenwedstrijd tegen HKV Ons Eibernest. Vorig jaar nog onze thuishal. Op het Eibernest-toernooi hebben we deze ploeg al gehad en ook in de veldcompetitie mochten we 2x tegen elkaar. Op papier is ALO de betere ploeg, maar helaas heeft de praktijk uitgewezen dat zonder score geen overwinningen worden gehaald.

Kate vandaag afwezig maar zij wordt goed vervangen door Noura. De rest is aanwezig en Annabel speelt vandaag als jongen. We starten goed. Rondspelen lukt goed. Na enkele minuten weten we ook de aanval verder op te zetten. Al gauw maakt Annabel met een schot de 0-1. Vlak daarna gevolgd door Mike met een schot. Ook deze raakt doel en staan 0-2 voor. Dat was in korte tijd een mooie voorsprong. Dan het andere vak in de aanval. Hier gaat het iets moeilijker, we vinden elkaar iets minder en het duurt ook even voor we onze draai gevonden hebben. Maar dan komt er ook een score van het ALO-vak.  Ditmaal door het kruizen van de heren, zijn de Eibernestheren even de draad kwijt. Hieruit volgt een doorloop van Cas, aangegeven door Danique. Deze maakt dat het 0-3 wordt. Natuurlijk scoort ook Eibernest een punt waardoor we op 1-3 komen. Maar we blijven de betere en met Chelsey in de aangeef maakt Mike een mooie doorloop welke er natuurlijk in gaat (1-4). Na het aangeven vindt Chelsey het tijd om ook te scoren. Met een mooi schot maakt ze 1-5.  De eerste helft sluit Eibernest af met een doelpunt (2-5). Rust.

Na rust gaat Eibernest scherp van start en maakt vrij snel de 3-5. Nog niets aan de hand, dan Noura die  een mooie doorloop neemt en door een overtreding niet kan afmaken. Gelukkig is het een strafworp welke Noura er zelf mooi in gooit. Vlak erna ziet Chelsey Annabel achter de paal staan. Ze gooit en Annabel schiet de kans er netjes in. Inmiddels is het dus 3-7. Dan 2x Eibernest met een doelpunt, waardoor het toch weer 5-7 wordt. Mike met een hele goeie tegenstander probeert een aantal keer een doorloop maar die lukken niet. Maar vrijstaan is schieten. Dus dan maar 2 doelpunten van afstand erin schieten. Deze 2 mooie schoten maken de eindstand 5-9. Een fijne wedstrijd, nu ook zo de competitie in.

NOURA, WEER BEDANKT VOOR HET GOEIE INVALLEN.