ALO C2 – De Meervogels C4

Ook deze week weer een wedstrijd C2. Vorige week gewonnen van de koploper. Zij hebben slechts één wedstrijd verloren tot nu toe. En wel tegen ons. Positie 2 t/m 4 staan op 1 punt van elkaar af. Met een overwinning schiet je dus gelijk omhoog.  Deze week tegen De Meervogels welke 2 plekjes boven ons staat. Ditmaal zijn we compleet, echter Chelsey nog wel geblesseerd (maar natuurlijk gewoon aanwezig).

Wegens vakantie van de scheids had hij een andere scheidsrechter geregeld. Peter vd Smitte had de fluit ter hand genomen (dank hiervoor). We starten met Annabel (spelend voor heer), Mike, Julia en Ashanti in de aanval. Cas, Trevor, Danique en Noa in de verdediging. Joris reserve. Als we net zo spelen als vorige week dan spelen we de tegenstander van de mat. We spelen goed maar het hoge niveau van vorige week gaan we niet halen. Geen probleem. De Meervogels is niet zo sterk als de koploper. Toch starten we goed en maken weinig fouten. Na anderhalve minuut weet Annabel met een schot het eerste punt (1-0) te maken. Ook een tweede schot van Annabel gaat erin. Een 2-0 voorsprong. Er volgt een tijd niets. Dan De Meervogels, die de 2-1 op het bord zetten. We blijven net de betere partij. Meer kansen. Maar nog geen ruime voorsprong. Na wat schoten, doorlopen e.d. weet Cas een korte kans te verzilveren. Met 3-1 weer op de goede weg. Mike krijgt dan de bal. Annabel start op tijd met een doorloop. Mike geeft aan en Annabel gooit haar 3e doelpunt erin. Met 4-1 gaan we de rust in.

Na rust is het een matige wedstrijd. Beide teams lijken het even niet te vinden. Het duurt ruim een kwartier voor er weer doelpunten gaan vallen. Ditmaal start Mike met een doorloop welke Julia goed aangeeft. Door deze goede aangeef kan Mike zijn doorloop verzilveren. En staan we met 5-1 voor. Dan Trevor met een doorloop. Een overtreding. ALO krijgt een strafworp. Joris is al weken de strafworpenkoning. Dus hij gaat staan. En BAM weer erin (6-1). Het laatste doelpunt komt van De Meervogels en maakt de eindstand 6-2. We stijgen weer op de ranglijst. Kijken wat we volgende week weer kunnen.