Top/Quoratio B5 – ALO B2

Tjonge, jonge, jonge, wat regent het. Niet normaal. Zwembroek en bikini mee. Gelukkig regent het het hardste tijdens het verzamelen. We zijn er allemaal. Chelsey geblesseerd. Noura is haar (goede) vervangster en Trevor weer voor de missende heer. Op naar TOP in Sassenheim. We zijn er ruim op tijd. En de regen is gestopt. Even inschieten en beginnen maar.

TOP begint met de bal. De meesten zijn 2e-jaars B, waar wij allen eerstejaars zijn of zelfs nog C’er. TOP zet gelijk druk en wij hebben moeite. Moeite om over de lange dames en heren te gooien, moeite om goeie ballen te gooien en nog veel meer moeite. Al snel staan we achter, en verder achter, en nog verder achter. Het is al 3-0. Dan een mooie doorloop door Annabel. Helaas komt de voet van de tegenstandster er tussen en komt ze ten val. Gevolg, Annabel valt uit en gaat haar handen koelen. We moeten met 3 door in het vak, wat heel moeilijk is. Toch gaat dat nog goed. Helaas gaat TOP verder. Nog een doelpunt, en nog een. 5-0 ruststand. Gelukkig is Annabel na 10 minuten weer terug en kan ze de 1e helft toch afmaken.

Na het wisselen spelen we iets beter. Toch niet zoals we wensen. TOP gaat door. Draait lekker en krijgen goeie kansen. Helaas na rust gaan ze verder met scoren. Wel tot 7-0. Onze kansen gaan mis, mis en weer mis. Helaas. Maar gelukkig weet Mike een doorloop te nemen welke Trevor vanuit de ruimte aangeeft. Hierdoor komen we op 7-1. Het gaat iets beter als in de eerste helft maar niet goed genoeg. TOP loopt uit tot 11-1 (waarvan het laatste doelpunt goed verdedigd werd door Noura). Helaas was TOP een maatje te groot (letterlijk en figuurlijk). We gaan weer hard trainen en heel veel groeien zodat we de volgende wedstrijd voor een verrassing zorgen.

Trevor en Noura bedankt voor het meespelen.