Van de redactie

Kippenvel afgelopen zondag. Zo wil je ALO 1 zien spelen. Dwingend, swingend en vooral doeltreffend. In de rust was het nog 11-11, maar de tweede helft ging ALO 1 helemaal los. Nog even het traditionele tegendoelpuntje vlak na de rust (12-11) maar toen kwam de ALO-doelpuntenmachine echt op gang om pas te stoppen toen de 30 op het scorebord stond. Lees er alles over in het meer dan onderhoudende verslag van Rob.
ALO 2 had het zondagochtend erg moeilijk tegen Martijns voormalige Eibernestploeg. Met 20-10 bleef de nederlaag nog redelijk binnen de perken. Leren van dit soort tegenstanders is het belangrijkste en de punten halen tegen de andere ploegen.

A.s. zaterdag een leuke dag op ALO. Vanaf tien uur (ALO E1 tegen Die haghe) tot een uurtje of half vier (ALO B1 – Refleks B1, aanvang 14.15 u) is er korfbal te genieten en om 18.30 uur gaat de feestcie helemaal los, waarbij alle jeugd (F t/m A) is uitgenodigd. Zondag worden we helemaal verwend met vijf thuiswedstrijden en mooi weer. Blikvanger is ALO 1, om 14.30 uur, dat met Juliana 1 uit gaat maken wie de koppositie grijpt in de poule. Beide ploegen zijn nog ongeslagen, dus kom allemaal ALO aanmoedigen!