Van de redactie

Onder zeer zomerse omstandigheden werd ALO 1 afgelopen zondag herfstkampioen. Dat klinkt passiever dan het was, want er moest toch hard voor gewerkt worden tegen het nog puntloze OKV, maar in de tweede helft werd definitief afstand genomen en na het laatste fluitsignaal kon de herfstchampagne onder krachtig ploppende kurken vandaan. Dit tussenresultaat geeft natuurlijk nog geen garanties voor de toekomst, maar wie had gedacht dat ALO 1 gelijk al zo sterk zou acteren? De eerste slag is ons!

ALO 2 bleef de hele wedstrijd in het spoor van de ex-vedetten van Koog Zaandijk, sterker nog, stond zelfs met 7-5 voor in de rust maar had de pech dat een gedwongen herenwissel bij de tegenpartij de wedstrijd deed kantelen in het voordeel van de Zaankanters. Het was jammer dat het jeugdig enthousiasme van enkele op het laatst ingebrachte A1-ers wel grote kansen maar net niet genoeg doelpunten opleverde waardoor ALO niet dichterbij kon komen dan tot op 2 doelpunten. Toch een uitstekende wedstrijd van 2!
ALO 4 had ’s ochtends al een duit in het winstzakje gedaan door gedecideerd concurrent Refleks opzij te schuiven en houdt zodoende zicht op de eerste plaats in deze eigenaardige poule van veelal vedetten en ex-toppers.

Komend weekend nog enkele inhaalwedstrijden op het veld (zaterdag ALO 4 bij GKV en ALO 3 bij Crescendo en nog heet van de naald: zondag ALO 5 om 11 uur thuis)  en dan de zaal in. Sporthal Ockenburgh is aangeveegd, de bowling (met bar) gereanimeerd, de juiste uren gereserveerd, dus niets staat meer een heerlijk en succesvol zaalseizoen in de weg.